dimecres, 21 de novembre del 2012

Trobada a Sant Jaume dels Domenys: És immoral conrear la por i fer creure que volem trencar les famílies.


Tot just acabem ara la trobada amb Jaume Domingo, Marta Mercader, Sandra Suàrez i Jordi Sendra.

Ha sigut una gran trobada, amb un animat col•loqui posterior amb el públic existent.

Hem fet un vídeo que esperem poder editar per demà on es podrà seguir l'acte.

Un punt que volem destacar, com ho fa i ho continua fent cada dia l'Artur Mas: no permetrem que es vulgui dividir la societat a Catalunya. Com molt bé a dit en Jaume Domingo, (que segons les teories de la por hauria de passar a dir-se Diumenge) i com ha reiterat Jordi Sendra, és immoral conrear la por per tal de fer creure que les famílies s'hauran de trencar.



A Catalunya no sobra ningú, com també han repetit durant la seva xerrada; el que avui s'ha aconseguit a Catalunya s'ha fet amb el treball de tothom i se li reconeix a tothom la seva aportació, un treball fet amb la il•lusió;  amb la il•lusió de tots, dels que tenien un origen català i dels que en el seu dia van arribar a Catalunya amb l'esperança i la voluntat de construir un futur que s'ha fet realitat amb el seu esforç, amb l'esforç de tots plegats.  Han afegit que per això no es pot restar indiferent al patiment que estan creant el que volen fer creure que ens haurem d'anar, o que ens haurem de canviar el cognom, i per això han demanat que  ajudem als que pateixen aquesta por, ajudem a que tornin a tenir la mateixa empenta amb que van enfrontar el congost que suposava venir a Catalunya per iniciar una nova vida, per superar aquest nou congost i continuar creant una societat amb un futur millor per a tots.

(D'aquí a dissabte anirem publicant els diversos fragments que han sigut claus en aquesta trobada, per evitar fer un resum massa llarg).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada