dissabte, 10 de novembre del 2012

Trobada de militants i simpatitzants CiU al Vendrell.




Dijous una representació dels catorze municipis del Baix Penedès ens vam reunir al Vendrell per iniciar la campanya d’aquestes eleccions al Parlament de Catalunya.
Reunió que va ser una mostra de tarannà integrador, actiu i compromès amb una societat diversa i rica, amb arrels diverses però amb el desig comú d’un futur millor per a tots i per les generacions futures, tal com va destacar Jaume Domingo, núm 8 a la llista per Tarragona i un dels tres representants del Baix Penedès dins aquesta.







D'esquerra a dreta,
les candidates Marta Mercader i Sandra Suárez,
les guanyadores del concurs de truites, i Jaume Domingo
candidat núm. 8 de la llista de Tarragona. 




La trobada que volia evidenciar la germanor va permetre fer un sopar en base a les truites que cadascú que va voler va aportar, i que va servir d’excusa per fer-ho com a un concurs de truites. En total 160 persones i 33 truites, que van servir de plat fort pel sopar de germanor.

Van participar de l’acte representants polítics com ara Quin Nin, Jordi Jané o Josep Maldonad o Joan Plana sempre compromesos amb la nostra comarca i coneixedors de les nostres contrades.

El primer cartell es va penjar al Pont de França, un lloc emblemàtic pensant en els punts de lligam Europa fruits del sentiment obertament i manifestament europeista que sempre ha mostrar el poble de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada