divendres, 21 de desembre del 2012

Res no és impossible




Des de fa anys que CDC Sant Jaume dels Domenys puja a Sort a comprar els dècims del número de loteria per a vendre pel sorteig de la grossa de Nadal, tota una declaració d’intencions ja que La Bruixa d’Or és un exemple de com un projecte pot transformar un negoci amb poc marge pel marketing perquè no permet ni descomptes ni promocions, en un negoci singular amb reconeixement mundial i clients arreu del globus.









Sabut es també que Magí Pallarès comença vendre participacions només gira l’estiu, i que no hi ha lloc ni moment on deixi d’oferir l’oportunitat de gaudir de la bona sort que s’amaga en elles.













Aquest any, com sempre, pujada a Sort i trobada amb Xavier Gabriel, el propietari de la Bruixa d’Or. Junt amb el Magí, en Vicenç López (present des del primer any) i altres companys del grup; i com no podia ser menys, en Magí va oferir a en Xavier Gabriel participacions de la loteria de CDC Sant Jaume dels Domenys, i en Xavier Gabriel, que no compra mai loteria, perquè el seu negoci és vendre, las va comprar, amb recàrrec; tot dient el que anuncia en el seu darrer llibre: Res no és impossible.





_________________________________________________________________________________




Bones Festes de Nadal i que la Grossa de Nadal ompli amb una bona pessigada de calerons les butxaques dels que hi participen del número de CDC Sant Jaume dels Domenys. 

Per a tothom, salut, felicitat i la companyia dels éssers estimats per iniciar un nou any amb força energia per fer front a tots els reptes que es dibuixen a l’horitzó a la vegada que el desig que siguin molts els nous projectes que puguin aportar nova vitalitat econòmica a tota la nostra societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada