dijous, 27 de desembre del 2012

Nomenat el Nou Govern de la Generalitat

El president de la Generalitat nomena els nous membres del Consell Executiu
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha signat el decret de nomenament del nou Consell Executiu. Els consellers que integraran el nou Govern són:
  

dilluns, 24 de desembre del 2012

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha pres possessió del càrrec


Foto: Servei Premsa Generalitat de Catalunya



El president electe de la Generalitat, Artur Mas, ha pres possessió del càrrec en el decurs d’una cerimònia que ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.  L’acte s’ha iniciat amb la lectura, per part de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, del Decret de nomenament. A continuació, el president ha pronunciat la fórmula de prometatge i se li ha imposat el distintiu propi del càrrec. L’acte ha finalitzat amb el parlament del president de la Generalitat, Artur Mas. Com a cloenda s’ha interpretat l’Himne Nacional de Catalunya.

Video de l'acte. 



Felicitació del Facebook de la Sectorial d'Igualtat i Drets Civils


Felicitació de la Sectorial de Política Europea i Internacional


dissabte, 22 de desembre del 2012

Amb Premi! - CDC Sant Jaume Reparteix 132.000 de premi amb les seves participacions

Ens hem quedat a 100 números de la grossa, però de moment podem dir que el número de les participacions de loteria de CDC Sant Jaume dels Domenys està premiat amb 6 euros per cada euro jugat, és a dir cada papereta té un premi de 24 €.
Felicitats a tothom i a gaudir-ho amb molta salut!.

divendres, 21 de desembre del 2012

Europa només dona suport al Corredor Mediterrani.


Rebutjades totes les esmenes que volien modificar el mapa de prioritats ferroviàries definit per la Comissió Europea a l'octubre de 2011

 El corredor del Mediterrani queda confirmat com a prioritari per a la Comissió Europea, a diferència del corredor central dels Pirineus que no hi ha estat inclòs malgrat els intents reiterats de PP i PSOE.
El comitè de Transport del Parlament Europeu ha aprovat avui el nou reglament (d'obligat compliment) que defineix les noves xarxes transeuropees de transport per 30 vots a favor, 5 en contra i 5 abstencions.
El vot favorable confirma com a vàlida la metodologia de la Comissió Europea així com els projectes de la xarxa principal que ja havia identificat al mapa publicat a l'octubre de 2011.

Artur Mas Investit President.



Feu click sobre el triangle per poder veure el vídeo.
El vídeo triga una mica a carregar-se. Gràcies per la paciència.

Res no és impossible




Des de fa anys que CDC Sant Jaume dels Domenys puja a Sort a comprar els dècims del número de loteria per a vendre pel sorteig de la grossa de Nadal, tota una declaració d’intencions ja que La Bruixa d’Or és un exemple de com un projecte pot transformar un negoci amb poc marge pel marketing perquè no permet ni descomptes ni promocions, en un negoci singular amb reconeixement mundial i clients arreu del globus.




dijous, 20 de desembre del 2012

Discurs d'investidura del Molt Hble. Sr. Artur Mas i Gavarró, candidat proposat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya




Molt Honorable Senyora presidenta del Parlament.
Senyores i senyors diputats.
En compliment de l’encàrrec rebut per la presidenta del Parlament, em presento davant d’aquesta cambra per formalitzar la meva candidatura per la investidura com a president de la Generalitat de Catalunya, presentar el programa de govern, i demanar-los, si s’escau, la seva confiança.
Avui fa justament dos anys em presentava davant aquest mateix Parlament per ser investit President, i en el meu discurs d’aleshores els plantejava un gran repte de país: obrir la transició nacional basada en el dret a decidir, amb el Pacte Fiscal com a primer objectiu.

Document de l'Acord CiU / ERC


En aquest enllaç trobareu el document de l'Acord CiU/ERC  per a la legislatura.

http://www.ciu.cat/media/78434.pdf

dimecres, 19 de desembre del 2012

Signat l'acord entre CiU i ERC per a la Legislatura




L'acord ja s'ha firmat, ara comença la tasca, no només dels polítics, sino de tota la societat per sortir endavant en una situació econòmica i financera extremadament difícil, però si alguna cosa s'està evidenciant és que la societat a Catalunya és que la solidaritat és un valor en alça, i on el treball i l'esforç de tots i totes multiplica els bons resultats.


dilluns, 10 de desembre del 2012

Convocatòria Somescola

La plataforma somescola a Tarragona convoca a tots els partits polítics, entitats, consells escolars,  centres escolars, AMPES, sindicats ,... a manifestar-nos davant de l'Ajuntament de Tarragona, a la plaça de la Font,el proper 

    Dilluns, 10 DE DESEMBRE A LES 18 H. 

per donar suport a la immersió lingüística i pel català a l'escola.

A la concentració comptarem amb les paraules i actuacions de diversos grups de la ciutat i es llegirà el manifest actualitzat de la Plataforma Som Escola.

divendres, 7 de desembre del 2012

Escòcia: L'estratègia de negocia des de dins.

Una interessant manera de plantejar les coses, intel·ligent i amb seny.

http://www.lavanguardia.com/internacional/20121206/54356150820/edimburgo-insiste-en-que-una-escocia-independiente-podria-permanecer-en-la-ue.html

Convocatòria de Somescola


Somescola.cat convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta contra l’avantprojecte de la LOMCE, i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts, per al proper 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. La concentració, amb el lema: “Per un país de tots, l’escola en català”, serà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

dimecres, 5 de desembre del 2012

El Cas de l'Esborrany Fals i la Falsa Notícia del Mundo




Bé, ja és oficial, els famós esborrany del famós informe que implicava Artur Mas i Jordi Pujol, no existeix. El Comissari en Cap de la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals ha declarat:

   "el citado informe no ha sido elaborado por la Unidad Central de Delincuencia Económica y Fiscal (UDEF) ni por ninguno de los funcionarios que la integran”







El Català com a eina d'integració

Foto: Ministerio de Educación, Cultura
y Deporte. 


El ministre Wert -  tot i que és injust fer-lo culpable  només a ell,  perquè la proposta de llei  ha hagut de passar pel Consell de Ministres i per tant tot el govern l’ha de conèixer, abans que ell l’hagi fet pública -  és la punta de llança amb la que sembla que s’està cercant fer realitat aquella frase que va dir Aznar en campanya electoral, que abans que es trenques Espanya es trencaria la societat catalana, perquè sembla que sigui exactament això el que estiguin cercant, fent pivotar el tema sobre un aspecte que és sensible com és la llengua.