dimecres, 1 d’octubre del 2014

Trobada a Manresa: Dia dels Convergents 11 d'octubre de 2014



Ja falten pocs dies pel Dia dels Convergents. Segur que ja t’hi has apuntat o estàs a punt de fer-ho, amb la família, amb la colla, amb la teva agrupació... Convergents d’arreu del país s’estan organitzant per ser puntuals a la nostra festa de la llibertat. A Manresa, l’11 d’octubre, ens mostrarem orgullosos de ser com som i farem pinya per afrontar les setmanes més decisives dels darrers 300 anys.


ALGUNES QÜESTIONS PRÀCTIQUES:
Com hi podem arribar? Et recomanem que vinguis amb els autocars de la teva agrupació. Però si véns amb el teu cotxe, aquí tens disponible el mapa de situació de la festa.

Dinar: Com que sabem que després de la festa t’agrada anar a dinar amb la teva gent, consulta la llista de restaurants en els que us faran descompte. Fes-ho de seguida si vols trobar lloc!

I a la tarda? Visita la Fira de la Mediterrània que s’organitza a Manresa. Descarrega’t els tiquets de descompte des d’aquí.

Puc ajudar? I tant! Hi ha molta feina per fer. Vine a col·laborar amb nosaltres per organitzar la festa. Contacta amb nosaltres a militancia@convergencia.cat o truca’ns al 93 236 31 00 (Auxili Rocher o Carme Cànovas)


.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada