dimecres, 3 de setembre del 2014

Barcelona, 6 de setembre 2014: Consell Nacional de CDC obert a tots els militants.



Benvolguts companys i companyes, aquest dissabte dia 6 de setembre a les 10.30 h al Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661 . 671) tindrà lloc el Consell Nacional CDC en el qual tots els militants que estiguin inscrits podran participar i votar les propostes que es plantejaran.


Com sabeu des del passat juliol en que Oriol Pujol va renunciar al càrrec de Secretari General. Per assumir les funcions d’aquest càrrec es var dur a terme una reestructuració  i es va optar per una organització col•legiada. En aquest Consell Nacional ampliat es durà a terme la votació per donar suport, des de les bases, aquesta reestructuració de la direcció i aprovar l’organigrama que es va establir des de les hores i com a conseqüència de la renuncia



Les persones que han complert les funcions des de les hores i que ara volen veure la seva elecció recolzada per la votació del proper dissabte,  i que integren la direcció col•legiada son:

  • Josep Rull, va mantenir el seu càrrec com a secretari d’Organització i va assumir la tasca de coordinador general del nou Comitè de Direcció de CDC.  
  • Lluís Corominas va mantenir el càrrec de vicesecretari general de Coordinació Institucional i va assumir la secretaria general adjunta de CiU, fins ara en mans de Xavier Trias. Corominas també es va fer responsable de preparar les eleccions municipals de l’any 2015. 
  • Francesc Homs es va mantenir com a vicesecretari general d’Estratègia de CDC.
  • Jordi Turull com a president i portaveu del Grup Parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya
  • Pere Macias, representant de Convergència a les Corts Generals.
  • Francesc Sánchez, coordinador de Règim Intern i Comunicació del partit,.
  • Irene Rigau, presidenta del Consell Nacional de CDC.
  • Xavier Trias, president de la Comissió Nacional de Política Municipal de Convergència 
  • Meritxell Borràs, presidenta de la Comissió Nacional de Política Sectorial de la formació.
  • Mercè Conesa, com a nova portaveu del partit.


Ja en aquell moment aquest equip humà va demanar veure recolzada la seva elecció mitjançant les urnes. Donades les dates, els compromisos i els esdeveniments de les properes setmanes i mesos van fer que es valorés com a millor opció ampliar el Consell Nacional d’aquest setembre, de manera que a més dels consellers nacionals poguessin participar i votar els militants, donades les dificultats que presentava convocar de manera immediata un Congrés.

Cal recordar en aquests moments, les paraules d’Artur Mas en fer pública aquesta reestructuració que va anunciar el passat 25 de juliol, on ja va informar  que seria en el Consell Nacional del 6 de setembre on es votaria la ratificació de l’organització col•legiada que aquell mateix dia i moment va presentar:

 “CDC està al servei del país, que afronta reptes molt importants, per això, calia deixar el partit ben greixat, endreçat i amb ple dinamisme. El calendari del país és més important que el de Convergència:  s’ha d’encarar una intensa agenda política, que inclou les eleccions municipals del mes de maig. Tot prendrà relleu al setembre i cal estar a l’alçada de les circumstàncies”.

Per fer la vostra inscripció al Consell Nacional ampliat, només cal que feu arribar un SMS o un Whatssap al 659.456.602 el més aviat possible,  i des de CDC Sant Jaume dels Domenys, la farem arribar a la Direcció Comarcal CDC Baix Penedès. Si llegiu aquest comunicat i sou d’altre municipi us heu d’adreçar a l’agrupació CDC del vostre municipi o de la vostra comarca perquè us proporcionin informació al respecte.

Per a fer la inscripció feu arribar un SMS o un Whatssap al 659.456.602 on cal que indiqueu:
Nom i cognoms
DNI

Millor si feu la inscripció avui mateix.
Moltes gràcies.
CDC Sant Jaume dels Domenys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada