dilluns, 14 de gener del 2013

Acte de Presentació del Pla de Prevenció d'Incendis de Sant Jaume dels Domenys.

El passat dissabte Josep Poblet i Tous, President de la Diputació de Tarragona; Carmen Mansilla i Cabre, Directora d'Interior a Tarragona i Antón Ballvé i Mariner Director d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient a Tarragona, van presentar públicament el Pla de Prevenció d'Incendis del municipi de Sant Jaume dels Domenys.









Tal com van destacar en les seves intervencions, els 60 quilòmetres de pistes forestals destinades a facilitar l'accés al bosc serveixen, a més de facilitar apagar possibles focs, el que es pugui dur a terme activitats de caire econòmic que beneficien tot el municipi i per extensió el país.

La dilatada experiència de Magí Pallarès, alcalde de Sant Jaume dels Domenys, en la prevenció i extinció d'incendis - el mateix és bomber voluntari - faciliten el coneixement dels requeriments que s'han de tenir presents, no només per establir el pla de prevenció, sinó per dur a terme un manteniment acurat del mateix.

Es molt important també en aquesta tasca la col·laboració dels propietaris de boscos, així com l'existència de les Associacions de Defensa Forestals, de les quals la de Sant Jaume dels Domenys és de les pioneres.

Un cop dut a terme l'acte de presentació es va efectuar una visita als camins forestals perquè es pogués comprovar el seu estat de manteniment i la seva funcionalitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada