dimarts, 29 de gener del 2013

Ple Extraordinari Dijous 31 de Gener




Aquest dijous dia 31 a les 8 del vespre tindrà lloc un Ple Extraordinari  en el qual es procedirà a tractar i aprovar, si escau, les noves taxes dels servei d’aigua i clavegueram (seguint l’adjudicació realitzada per l’anterior equip de govern); el Conveni relatiu a la Llar d’Infants  (Subvenció 2011-2012); una modificació de les normes subsidiàries; així com l’Informe de Gestió del municipi.

dijous, 24 de gener del 2013

Reunió CDC Baix Penedès.


Ahir va haver reunió post eleccions a la seu de CDC Baix Penedès.
El primer punt va ser agrair a totes les persones que amb il•lusió i dedicació van dedicar temps i esforç per fer arribar el missatge de CiU a totes les persones de la comarca, en una campanya on van predominar les acciones dirigides persona a persona o a petits grups.






dilluns, 14 de gener del 2013

Acte de Presentació del Pla de Prevenció d'Incendis de Sant Jaume dels Domenys.

El passat dissabte Josep Poblet i Tous, President de la Diputació de Tarragona; Carmen Mansilla i Cabre, Directora d'Interior a Tarragona i Antón Ballvé i Mariner Director d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient a Tarragona, van presentar públicament el Pla de Prevenció d'Incendis del municipi de Sant Jaume dels Domenys.







dimecres, 9 de gener del 2013

Presentació del Pla de Prevenció d'Incendis a Sant Jaume dels Domenys


Com tots sabeu prevenir els incendis ha sigut sempre una de les grans preocupacions d'en Magí Pallarès, qui coneix molt bé la importància que té treballar la prevenció durant els mesos de menys risc per arribar a l'estiu amb les millors condicions possibles.
Protegir els boscos, les explotacions agrícoles i els habitatges del municipi és una fita que sempre ha estat present als programes electorals de CiU