dimarts, 13 de maig del 2014

Ramon Tremosa, la garantia


Ramon Tremosa és un dels diputats més compromesos, dinàmics, sòlids i coherents de la política catalana a Europa. La seva capacitat de treball és coneguda i el seu compromís amb el procés sobiranista també. En Ramon té un altre valor en alça: és un polític independent que no esquiva les preguntes difícils i diu allò que pensa. En Ramon és, a més, una persona propera a la seva societat, participativa del seu món associatiu i compromesa amb el seu territori. Al marge –i molt per sobre- d’ideologies, procedències o interessos, és un actiu al servei de les causes importants tant de Catalunya com d’Europa. Per tot això Ramon Tremosa és garantia.

Roda de Premsa amb Artur Mas, Ramon Tremosa i Guy Verhofstadt, Candidat a President de la Comissió per l'Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa

Demà 14 de maig tindrem al sr. Guy Verhofstadt, candidat d’ALDE a la presidència de la Comissió Europea per tal de donar suport a la nostra campanya. 

A les 17h. oferirà una roda de premsa conjunta amb la presència del MH President Artur Mas, i en Ramon Tremosa a la Fundació CatDem (Carrer Casp, 80 de Barcelona). 

D’altra banda, a les 20:15h. ens acompanyarà al míting que farà en Ramon Tremosa a Vic (Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona).


dilluns, 12 de maig del 2014

Eleccions al Parlament Europeu 2014: Acte a Vila-seca





Candidat a les Eleccions Europees.
Jordi Agràs, nascut a Reus, és professor, advocat i escriptor, va ser president del Centre de Lectura de Reus. Fou nomenat director territorial de Cultura a Tarragona en 2011 i en les següents eleccions autononòmiques va repetir en el càrrec. És independent i forma part de la llista de CiU per aquestes eleccions al Parlament Europeu 2014


divendres, 9 de maig del 2014

Ramon Tremosa participa a la campanya #bringbackourgirls



En resposta a la situació que s'està patint amb el rapte de les noies a Nigèria, Ramon Tremosa ha participat a facebook  per reclamar el seu retorn.

A la foto, Ramon Tremosa amb Malala Yousafzai, la jove pakistanesa que va patir un atemptat per voler estudiar. Malala ha fet unes declaracions a la CNN dient que considera a les noies raptades a Nigèria les seves germanes. Es dona el cas que un dels motiu del rapte és el fet que estaven estudiant.


Tothom qui vulgui participar per reclamar que tornin aquestes nenes a les seves famílies,  ho pot fer afegint a la seva post aquest hashtag

 #bringbackourgirls

Primers Actes de Campanya a Tarragona




Comença la Campanya Electoral per les Europees

Hem demostrat que sabem omplir els carrers, ara ens cal omplir les urnesRamon Tremosa

Vota @ciu

Podeu afegir les vostres aportacions a facebook fent ús d'aquest hashtag

#GuanyemnosEuropa #EP2014


dilluns, 5 de maig del 2014

Reunió Agrupació CDC - Sant Jaume dels Domenys


Divendres dia 9 de maig
a les 22h, 
Casa de Cultura.

Temes a tractar: 

Eleccions al Parlament Europeu
Estat de comptes 
"Un any per les municipals".